maandag 28 september 2009

Zieke Zee weekend

Iedereen had het snot en vooral Sarah kon slecht uit de voeten. Ipv een citytrip naar Hamilton bracht ze het weekend in de zetel door met thee en beschuit. De rest ging op zaterdag- en zondagvoormiddag naar het strand in Port Waikato.
Hoogtepunt van zaterdag was ongetwijfeld pappie's lumineuse idee om op een stuk boomstam te gaan staan opt moment dat de branding langskwam. De eerste keer koos Stitch het hazenpad maar bleven we droog met het water onder ons door. De tweede keer toen Stitch onder lichte dwang op zijn plaats werd gehouden, was de volgende golf ietsje hoger dan verwacht. Vin en Stitch gingen bijna kopje onder en den ouwe was nat tot halweg. De natte kleren uit en opwarmen op het strand bekomend van een verfrissende ontnuchtering. Gelukkig liet het zonnetje toe om de met zeewater gevulde botinnen over de schouder te hangen en de terugweg blootvoets verder te zetten. In de namiddag gingen we langs de vliegclub waar er helaas niet werd gevlogen enkel gedronken.

Zondag zelfde scenario maar zonder nat te worden en vliegveld.

Ondertussen is het uur hier ook aangepast en de klok een uur verdergedraait waardoor er nu 11uur verschil zit op de Belgische tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten