dinsdag 8 september 2009

Thuis & Sailplane Services 3/9

Kattentijd. We zijn gestopt met ze eten te geven want het plezante is eraf. Van overal komen er katters op bezoek waarvan we de helft nog nooit hebben gezien. Stitch klopt ook al overuren mbt alertheid en heeft nog amper rust dus gaan we het zeker niet aanmoedigen. De kat van de buurvrouw opzoek naar een zacht plekje en een schuilplaats voor haar mannelijke fans.

Sarah en Vincent zijn in de loop van de week naar het kinderuurtje in Pukekohe en Buckland geweest. De liedjes vond hij meestal maar niks (niet echt de vertrouwde melodietjes), maar het knutselen en spelen nadien mocht best wat langer duren. Ook wat sociaal contact kon geen kwaad.
Vincent in de Buckland Hall

Bij Sailplane Services wisselden de keuringen en reparaties elkaar vlotjes af en ook bij de langere projecten zoals de grote herstellingen en overhauls kwam het einde in zicht. Er was sprake om naar het zuidereiland te gaan voor een lijst met jobs af te werken. In de loop van September zou er een nieuwe NZ lading zwevers en materiaal vanuit Duitsland vertrekken en we zijn bezig er een houten kist met persoonlijke spullen mee bij te steken.
Een Lak 12 gemonteerd op de weegschaal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten