woensdag 22 juli 2009

MOTAT 28/6


Zaterdag zijn we tijdig naar Auckland vertrokken en hebben in de voormiddag een tweedehands rugzak voor Vincent gekocht zodat we hem bij de volgende wandeling op de rug kunnen nemen. Alleszins een betere oplossing dan aan het handje of in de nek. Sarah had hem gevonden via het internet zoals de meeste dingen.

Vincent en Sarah in het Pomphuis van MOTAT 1, het gebouw van waaruit het museum is ontstaan

Daarna hebben we de ganse namiddag in het MOTAT (Museum of Transport and Technology)doorgebracht. Fijn vertoeven en plezier en vertier voor zowel Vincent als ons. Hoogtepunten waren een virtueel vluchtje in de vliegende schotel, Kiwiana en Victorian Village, modelbouwtreintjes, voertuigen en vliegtuigen, en het ritje met de oude tram. Alhoewel het weer er wat onbetrouwbaar uitzag en de helft van de bezienswaardigheden buiten was, hebben we het toch droog gehouden.


Wandelen tussen de vliegtuigen van MOTAT 2, deze afdeling vertelde de geschiedenis van vliegend Nieuw-Zeeland

.

Zondag was een dagje thuis met veel wind en regen. Beetje geknutseld en papierwerk gedaan en goeiendag gaan zeggen bij de buren die ons het vorige weekend hadden aangesproken. De man, Dave, was met oldtimers bezig en bereidt wat advies te geven aangaande de Mini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten