zaterdag 21 december 2013

Michael Park School Summer Fair (geschenkenbeurs) 9/11

En dan was het zover: het schoolevenement vant jaar waar zoveel voorbereiding, tijd en energie was ingekropen. Voor Sarah was dit voornamelijk via de Craft Group die ze een jaar lang leidde en ikzelf leverde mijn bijdrage via de Wood Group. En de extra inspanningen leverden een extra 25% wist op dus iedereen was gelukkig.

Het merendeel van de activiteiten georganiseerd door de school waren enkel voor de kinderen en een kombinatie van spelen, enternainment, eten & drinken. Geen sfeerfoto's dit jaar omdat we veel tijd binnen doorbrachten waar we spulletjes verkochten.

Een overzicht van de items gemaakt door Craft, Doll en Wood Group

Elke knutselgroup bestond uit een half dozijn moeders en vaders die het ganse jaar produceerden voor deze gelegenheid. Het opzet was op een voorraad van elk ontwerp klaar te hebben voor de Summer Fair.

Dankzij de gedrevenheid, schenkingen en weinig onkosten waren dit jaar de inkomsten dubbel zo hoog als vorig jaar en de schoolstand met de grootste winst. Ookal draaiden andere schoolstandjes meer omzet (vooral degenen met eten en drinken) na hun onkosten kwam ons drieluik als winnaar uit de bus.

Inpakken en wegwezen na een intense doch fijne zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten