donderdag 10 januari 2013

Op bezoek

We brachten een paar bezoekjes tijdens de tweede helft van December 2012...
 
Sarah en de kinderen gingen op bezoek bij Snjezana, een Kroatische Steinermoeder wiens oudste zoon ook in de kleuterklas zit.
 

En dan kregen we een uitnodiging van de Drury Chrurch Community aan de overzijde van de straat om Kertsmis bij hun te komen vieren wat we ook deden. Ze runnen een eigen school en baten een biowinkel uit waar we geregeld binnenspringen.
 
Win, Leela en dochter Topaz (die in de eerste klas gaat beginnen) inviteerden ons voor een pre-Christmas meeting. Ze wonen op een tien minuutjes van ons vandaan en zijn zowat de enige Steinerfamilie in de buurt.
 
Tussen Kerst en Nieuw gingen we enkele uurtjes bomenzagen (voor de kleuterspeeltuin) bij Hein Kroef, een Nederlandse Kiwi en lid van de zweefvliegclub. Op zijn boerderij spendeerden Sarah en de kinderen wat tijd met zijn familie en dieren terwijl de mannen wat hout gingen sprokkelen.
 
En tijdens de laatste dag van het jaar bezochten we Anke Jansen (uit Schoten) die hier al 13 jaar woont en samen met een andere Nederlandse Kiwi twee dochters heeft. Eigelijk wonen ze niet ver van Tuakau maar onze frank was pas gevallen toen we naar Drury verhuisden en door andere omstandigheden was een bezoekje telkens uitgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten