donderdag 6 mei 2010

Thuis & Sailplane Services

Foto's van de voorbije week....
.
Op maandag gingen Sarah & Vincent de maxi cosi oppikken bij het plaatselijke Kind & Gezin-filiaal voor de eerste 7 maanden. Zoonlief testte hem meteen uit.
.
Dinsdag was er (telkens dolkomisch) post van Ome Ron; knipsels en stickers voorzien van de nodige randcommentaar toverden een grijs op de gezichten van het kleine gezin in dat verdomd verre land.
. Donderdagnamiddag waren Sarah & Vincent uitgenodigd op een geheime "Baby Shower" voor haarzelf, georganiseerd door enkele bevriende moeders van Playcentre. Een paar uurtjes lachen-gieren-brullen voorzien van de nodige cadeautjes. Soooooo cute!
.Bij Sailplane Services kwam vanaf deze week ZK-GVQ op bezoek voor een totale refinish. De zwever is beter bekend als de dubbelzitter in de film "Windborn" waarmee Gavin & Lucy naar Milford vliegen.
.De ASH 25 romp stond in de bank en werd opengemaakt. Opmerkelijk waren niet enkel de ettelijke lagen Carbon & Kevlar, maar ook de Kevlaarvezels die opwolden van zodra ze werden doorgesneden. De vloer was precies bedenkt met plukken schapenwol na een scheerbeurt.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten