woensdag 19 mei 2010

Het droeve lot van Pfeiffer trailer 241

Op maandag 10 mei werden er brokken gemaakt op de trailerparking van Sailplane Services. Een pientere piloot was zijn trailer komen oppikken voor een technische keuring en bij het opnieuw parkeren, raakte hij met een metalen beugel de zijkant van de LS1 trailer dwars door de glasvezel. Toppunt was dan nog dat ikzelf het moest ontdekken en hem heb opgebeld. Na enkele telefoontjes en een e-mail tot een overeenkomst gekomen, maar omdat hij voorstelde om de mede-eigenaar, die zaterdag 15 mei de trailer kwam oppikken, de boel te laten inspecteren, moesten we wachten voor we aan de reparatie konden beginnen.
. 10 mei: gat nummer 1!

Op zondag zou ik naar het vliegveld vetrekken om aan de herstelling te beginnen en checkte nog even men e-mail. Kwam tot de vaststelling dat de mede-eigenaar bij het wegrijden nog meer schade had aangericht. In zijn e-mail excuseerde hij zicht uitgebreid en beloofde plechtig het dubbele van het initieel afgesproken bedrag te betalen.
.

15 mei: gat nummer 2 & 3!

Aangekomen op het vliegveld was de ravage nu inderdaad wel een stuk groter: twee extra gaten, een serie krassen en het aluminium profiel afgerukt. En dat allemaal bij een vers gespoten trailer!! Ach ondertussen spelen er zich grotere drama's af in de wereld dus braaf geld aannemen en trailer herstellen.
.
15 mei: afgerukt profiel!
.

3 opmerkingen:

  1. met wat goede wil zie je tussen gat 2 en 3 zowaar de groene verf terukomen, kwaliteit die machineverf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was nochtans niet in de buurt !

    Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, vergis u niet: tussen de witte en groene lak zit nog een laag grijze grondverf. Ondertussen ziet hij al terug wit, enkel het alu-profiel moeten we nog wat bijkneden.

    BeantwoordenVerwijderen