woensdag 10 februari 2010

Weekend 6/2

Zaterdag was een lamme, tamme dag met een run naar de supermarkt in de voormiddag en een bezoek aan de Tuakau Community Garden in de namiddag. Er was een opendeurdag met enkele statische kunst- en knutselwerkjes en een muziekgroepje. Een vriendelijke Maori meneer gaf ons wat uitleg over de gang van zaken in "den hof". Van 15u tot 17u was het siesta voor heel de familie.
.
Sarah & Vincent in de zithoek van de Tuakau Tuin.

Tegen zondagmiddag had Sarah vijf buggykussens afgewerkt en ging het naar Lin & Dirk om ze af te leveren. Lin zou me meenemen naar de markten en zien of ze hier in de smaak vielen.
Voor dat we in Raglan waren, bezochten we de Bridal Veil Falls. Iets dat we al langer hadden gepland, maar nooit was gebeurd. Na een korte wandeling kwamen we bovenaan de waterval uit om vervolgens via de 261 trappen af te dalen naar de bodem. Beneden ons vieruurtje opgegeten met een mooi uitzicht op het spetterende water en dan terug naar boven geklommen. Tegen 17u30 waren we bij Dirk, Lin was thuis tegen 18u van de markt en na wat bijgepraat te hebben aan de terugrit begonnnen en om 21u waren we thuis pannenkoeken aant eten.
. De 55meter hoge Bridal Veil Falls tijdens de afdaling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten