woensdag 24 februari 2010

Weekend 20/2

Zaterdag was het vroeg op pad om in Papakura nog wat tweedehandsstofjes voor Sarah op te pikken zodat ze tegen half elf in Tuakau Playcentre mee kon helpen met de grote kuis van de infrastructuur. De rest trok het bos in en pikte Sarah op toen ze de poort uitwandelden, goeie timing! Namiddag was thuis met 's avonds een wandeling naar de videotheek in het dorp om een dvd te huren.

.

Sarah en Vin op het SPLORE-festival met in de achtergrond de kraampjes en achteraan het podium.

Zondag vetrokken we naar Orere Point waar het SPLORE festival plaatsvond. Neill (zoon van Ross) had voor dit kunst- & muziekfestival een contructie gemaakt die we half hadden kunnen volgen in het atelier, maar het eindresultaat zou dus enkel daar te bezichtigen zijn. Zondag was de laatste dag van het festival en tegen de middag waren we ter plaatse en mochten gratis binnen. Stitch kon helaas niet uit de auto omdat het in een National Park was te doen dus de ramen voldoende afgedekt om de hete zon wat uit de wagen te houden. De parking stond nog goed vol en aan festivalgangers was er ook geen gebrek. De groep "on stage " speelde tijdens ons kort bezoek Latin Beats, voor Vincent was het eens iets anders. Er was een grote variatie aan mensen, food & drinks, merchandising en art-works. Vooral de locatie en het ganse opzet was leuk. Relaxe sfeer, jong & oud en opgebouwd rond de verschillende niveau's van het park met onderaan het strand, vanwaar de helft van het publiek van de muziek genoot.
Na anderhalfuur doorgereden tot noord van Kaiaua om onze lunch op te eten en af te koelen onder de boom en op het strand. Na een warme, luie namiddag waren we terug thuis.
.


Het keienstrand noord van Kaiaua. De stenen ondergrond was zo onstabiel dat Vincent kopje onder ging en Joachim er een nat achterwerk aan overhield.

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten