maandag 1 februari 2010

Thuis

Van de zomer hadden we echt geen klagen. Over het algemeen waren de temperaturen OK en het weer betrouwbaar. Soms zat er een echte zwoele dag (en nacht) tussen of kregen we een zomerse bui of onweer ter afkoeling. De wind is ondertussen naar het oosten gedraaid en brengt ons wisselvalliger weer, maar de temperaturen zijn prima.
Sinds deze week hebben we nieuwe buren. Mensen van de Pacific Island. We zijn op onze hoede (aangezien alle vorige bewoners wel een scherp kantje hadden), maar iedereen krijgt een eerlijke kans natuurlijk. Tot hiertoe heeft de communicatie zich nog maar beperkt tot een vriendelijk handgebaar, maar binnenkort zullen we beslist wel eens wat meer over het hek hangen.
Voor de rest heeft de buitenshuise schrijnwerkerij zich voor en na de uren niet ingehouden. De palettenbodem voor het dubbele bed is klaar en het kookfornuis voor Vincent zit in de afwerkingsfase. Volgende op de lijst is een gereedschapskoffer voor de jongeheer en een serie uitgezaagde "wandornamenten" voor de lady of the house. Daarna krijgen de wagens de aandacht die ze verdienen.
Vincent helpt waar het kan zoals in de keuken of de tuin. Stitch heeft onlangs wat last van zijn achterpoot die een beetje dik is. We wachten nog wat af voor we langs de dierenarts gaan (of een put graven). Hij doet ons nu een beetje denken aan onze ex-huisbazin, Monique Van Looy zaliger.
.Vin helpt met de lasagna
.Stitch in het verband
.

Vader & zoon tijdens de scheersessie (Vinnie's scheermachien is trouwens van de "kleiene bompa" en functioneert nog steeds, ookal klinkt het als een oud-duits machinegeweer)

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten