dinsdag 3 november 2009

Week & weekend

Het opmerkelijkste nieuws afgelopen week was ongetwijfeld de crash van een zwever op woensdag die kort na de middag was opgestegen van Drury. Iedereen was zeer verbaasd toen 's avonds bleek dat een Ventus B piloot laag was gesukkeld, de beslissing om te landen had uigesteld en met de vleugeltip een kabel had geraakt en fatal was neergestort. De telefoon in het atelier stond de rest van de week roodgloeiend. Ikzelf had de woensdag men BFR checkvlucht met Grant afgewerkt en na de landing nog met de desbetreffende piloot gesproken voor zijn vertrek. Een paar uur later blijkt dat hij dan nietmeer zal terugkomen. Het was niet de eerste keer dat ik dit meemaakte, hopelijk hoeft zich dat niet meer te herhalen.

De buren hebben zich een bloeddorstige waker aangeschaft, hond nummer 3, zijn naam is te moeilijk om uit te spreken laat staan te onthouden. Hij is nog lekker jong en dus nog tijd genoeg om zijn ganse opvoeding om zeep te helpen.


In de loop van de week kreeg Vincent zijn eerste lading verjaardagskaarten in de brievenbus. De meesten hadden een leutig muziekje en het werd nog graver als hij ze allemaal opendraaiden en aan zijn mix & jam sessie begon.
.
Op zaterdag even langs het atelier om wat gereedschap op te pikken en te kijken of de lak op de PW5 romp goed uithardde.
.
In de straat waren ze begonnen met de grondwerken van enkele bouwgronden en Vincent mocht na de uren even met de kraan spelen.
.
Een namiddagje relaxen en met het zand spelen tussen de duinen. De zon was er ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten