maandag 10 augustus 2009

One Tree Hill & Dagmar

Vrijdag was een dagje vrijaf bij Sailplane Services en zijn we met allemaal naar Mt Wellington gereden waar Sarah een afspraak had om zich in te schrijven voor een job als thuishulp. Voordien hadden we wat tijd over en zijn we tot bovenaan One Tree Hill gereden. Daar stond een gedenkzuil en tergelijkertijd kreeg je een mooi panorama over Auckland en de ganse regio. Tijdens Sarah haar gesprek zijn we met Vincent en Stitch lang het water gaan wandelen. 's Avonds nog eens de home cinema in gang getrokken.
Bij de zuil op de top van One Tree Hill

Zaterdag was dagje thuis met een operationeel wasmachien waarvan de trommel enkele dagen eerder in brokken uit elkaar was gevallen en de assemblage van het koelingsysteem van de Mini. In de vooravond nog snel een wandeling gemaakt en een nieuwe wandelroute door het bos ontdekt die we zondag dan eens zouden proberen.
Boswandeling langs de Waikato rivier

Zondag pikte Sarah Dagmar op in de voormiddag die via het zuider- en noordereiland naar hier was afgereisd en enkele dagen bij ons zou verblijven voor ze doorging naar Auckland en vertrok naar de States. Een fijn weerzien sinds onze aankomst in Omarama in april en in de namiddag hebben we de boswandeling langs de Waikato rivier gedaan. Vincent heeft flink gestapt, soms hadden de natte ondergrond en boomwortels hem wel te grazen en als er een afgrond wat dichtbij kwam, moest hij wel braaf een handje geven. De Mini was terug compleet maar bij het vullen van de radiator gemerkt dat die lek was (was al in bedenkelijke staat en had de demontage en montage dus niet overleefd) dus was het wachten op een nieuwe van Minibitz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten