zondag 11 maart 2012

Opi & Omi (vertrek 3/3)

Wat beeldmateriaal van de tweede helft van Opi & Omi's verblijf...
.

Op 24/2 was er een uitstapje gepland voor de vier kleuterklasjes naar Long Bay. De halve dag bestond uit busrit - 10 uurtje - plonsen in het water - lunch - speeltuin - busrit. En uiteraard was het een tripje voor de ganse familie. Na de terugreis kregen Opi & Omi een korte rondleiding door de Steinerschool.
.
Op 25/2 hadden we de kans om wat te gaan kayaken in Orere Point. De mannen (met Vincent op schoot) peddelden enkele uurtjes in het rond. Het was de laaste dag dat Opi & Omi in de cottage zaten. Hun verblijf in Orere Point was zeer goed meegevallen en het weer had zijn best gedaan.
.Motat bezochten we op 26/2. Hier poseren we in de vernieuwde hal van het lucht- en scheepsvaartmuseum voor de Lancaster bommenwerper.
.Zowel op 28/2 met Sarah als 2/3 met mezelf gingen de grootouders en kinderen wandelen in het regionaal park van de Hunua Ranges.
.En dan was het 3/3. Tijd om in te pakken en te vertrekken, terug naar Belgiƫ. de kinderen helpen een handje met de bagage. Tot de volgende keer Opi & Omi!
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten