zaterdag 18 februari 2012

Thuis ( januari 2012)

Enkele samenvattende foto's van januari 2012...
.
De laatste tijd zijn Vincent & Charlotte nogal in een circusstemming, met de nodige halsbrekende toeren en moves. Dit is Charlotte haar "laatste nieuwe". Ze heeft veel kracht in haar kleine handjes.
.
Zicht vanuit ons tuintje. Lokaal krabbelweer, ASK 21 en Nimbus 3D delen een zwakke pomp. In de buurt vant vliegveld wonen heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn pijnlijke nadelen.
.Eind januari was het een "house warming party" bij Katrien & Danny (een koppel uit Hoboken) in West-Auckland. Ze hebben net vernomen dat hun aanvraag voor residentie is goedgekeurd, hopelijk zijn wij de volgenden in de loop van dit jaar.
.Bij mooi weer in het weekend nam ik de kinderen en hond mee naar de Hunua Ranges, een regionaal park op een 30min rijden van thuis. Er zijn zowel korte als lange wandelingen en drie stuwmeren.
.
Iets dat ik al altijd heb willen hebben en eindelijk een tuin had die het toeliet, een handmaaier! Samen met de kinderfietsjes met choppersturen en L-zadels de meest nostalgische objecten op wielen.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten