dinsdag 5 januari 2010

Happy New Year

Tijdens de kerstvakantie was de dagindeling lichtjes anders. Jo, Vincent en Stitch maakten iedere dag een wandeling en wisselden af tussen het bos, de rivier en het strand. Sarah stortte zich in de textiel en bakte haar eerste broden. In de namiddagen ging Jo aan zijn zweefvliegtuigtrailer werken op het vliegveld en tussendoor bekeken we een DVD. Sarah had het gevoel dat ze in deze fase van de zwangerschap minder fel was opgeblazen dan de eerste keer en af en toe voelde je de baby bewegen.

De Christmas Crackers, die we waren vergeten met kerstmis, kregen een tweede kans met oudjaar. Vincent zijn lokken waren opnieuw gekortwiekt.


Vincent kreeg een stamboom in zijn kamer waar ieder familielid op een foto zou preiken. Het hout van de containerkist werd daarnaast ook nog gebruikt voor schabben, een keukentje en zitbank voor zoonlief.
.
Een rondedansje rond de pot. Vinnie's eerste welkemikte drol (wel onder lichte dwang met de nodige afleiding)

1 opmerking:

  1. Whahahaaa! Proficiat aan Vincent! Dat rondedansje hebben wij ook al een paar keer gedaan met al onze kids. Wordt nog beter met 6 man rond die dampende pot, ik verzeker het je.
    Sarah ziet er goed uit: doe zo voort!

    BeantwoordenVerwijderen