zondag 15 april 2012

Omi & Tante Elly (vertrek 12/4)

Een samenvatting van de tweede week en het vertrek van Omi & Tante Elly...
.

Op 8/4 brachten we een bezoekje aan de Franklin Zoo.
.
Tijdens de ochtend van 9/4 gingen de vrouwen eerst langs de Clevedon Village Market...
....om tegen de middag op de trein van de Glenbrook Vintage Railway te springen...en tegen de late namiddag te stoppen in Remuera waar het een Paasbijeenkomst was van Belgen georganiseerd door de Belgian Club Auckland (sorry, van dit laatste geen foto's).
.Aan een ferrytochtje waagden we ons op 10/4. Slechts twee keer 15 minuten naar Devonport en terug, maar lang genoeg voor de kinderen om er plezier aan te beleven. In Devonport spendeerden we wat tijd in het park en speeltuin, tussen de winkeltjes, in een eetcafé en op Mount Victoria die een mooi panoramisch overzicht gaf van de omgeving en Auckland skyline.
.

Omi en Tante Elly hadden hun bezoek goed getimed want het weer liet ons niet in de steek. Vanaf hun aankomst tot de dag voor hun vertrek was het zonnig en warm, inclusief Pasen. Alle geplande uitstapjes verliepen, mits een kleine bijsturing, prima en bleven luchtig voor jong en oud. Zowel Charlotte als Vincent waren van dag één nietmeer van het duo weg te slaan en hadden veel plezier thuis en op verplaatsing. Ikzelf had een lang weekend vanaf 6/4 tot 10/4 waardoor ik slechts 50% van de tijd ben gaan werken. Vanaf woensdag 11/4 viel de eerste neerslag en tijdens de laatste nacht zaten Omi & Tante Elly geplaagd met buikgriep die ze noodgedwongen mee op het vliegtuig naar huis moesten nemen.
Ondanks dat laatste was het een blij weerzien en verblijf en een leuke herinnering. Tot de volgende keer Omi & Tante Elly!
.

2 opmerkingen:

  1. En toen... begon het lange wachten op het volgende bezoek denk ik? Ik ben blij te hebben kunnen lezen dat je de afgelopen maanden familie uit Europe hebt kunnen zien. Dat (en de frietjes!) zullen wel zijn wat jullie het meest missen denk ik zo.
    Leuk om het reilen en zeilen te kunnen volgen zo aan de andere kant!
    Take care, Daniël

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Daan, jazeker moeder is hier al vaste klant, maar had men zus al drie jaar nietmeer gezien. Als het loopt zoals het er nu uitziet, zullen we hier nog 2,5jaar zitten voor onze pemanente verblijfsvergunning inorde is. Wat we erna gaan doen zien we dan wel. Sarah spreekt ervan om met de kinderen nog eens naar BE af te zakken, maar ziet wat op tegen de reis en het feit dat Vincent nu naar de kleuterklas gaat (vakantieperiodes), heeft ook wel een invloed op de planning.
    Ja komende van BE zijn er idd bepaalde producten of gerechten die je hier niet kan vinden of niet kunnen tippen aan "the real stuff".
    All the best, Jo

    BeantwoordenVerwijderen