zaterdag 14 januari 2012

Sailplane Services

"Aircraft Special" begin december met weinig zwevers en veel motorbakken in het atelier....
.
De Thunder Mustang (schaalreplica van de echte met betere performantie) voor een paar dagen op bezoek omdat er teveel crosswind stond op zijn thuisbasis in Ardmore (10km verder) en kreeg in de rapte een paar paint touch-ups. Duur speelgoed.
.
Ook deze Falco kwam van Ardmore, maar maakte een tussenstop voor de herstelling van enkele kleine barstjes rond de canopyrand voor hij naar zijn nieuwe eigenaar vertrok op het zuidereiland.
.Aanpassing van de flapsetting voor deze Europa. Bij 100 knopen trok hij wat scheef omdat één flap lager hing dan de andere. De eigenaar Patrick, een van de weinige getalenteerde overlandpiloten van Drury - vliegt met een Venctus Ct-, staat erbij en kijkt ernaar.
.De Diamond kreeg een neuswiel, motor en propeller en met wat gelukt zijn de fysische werkzaamheden afgerond ergens in januari 2012.
.Er werd een handje toegestoken bij de montage van de Pawnee vleugels van de zweefvliegclub. Beide vleugels waren buitenshuis gestript, geinspecteerd en opnieuw overtrokken en gespoten. Goed voor een volgende cyclus.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten