dinsdag 17 augustus 2010

Tussendoor

De afgelopen twee weken was het aangenaam druk in het atelier met een volle parking trailers en een vlotte doorstroom van zwevers. Het weer was wisselend met soms zonnige en zachte condities maar over het algemeen nat waardoor de ondergrond op sommige plaatsen echt wel begon te lijden zeker om en rond parkingzone.
De Mini wacht ondertussen nog steeds op zijn zandstraalsessie, de eerste crusiale stukken zijn van het motorblok gevezen. Ondertussen is de verf besteld en wordt een lijst samengesteld van onderdelen die vervangen moeten worden.
De LS1 vordert beetje bij beetje. Naast de registratie en identificatieplaatje in de cockpit heeft het roer een extra laag dunne glasvezel gekregen. De puntjes op de lijst worden afgevinkt met de inspectie van de luchtvaartauthoriteiten in het achterhoofd.
Afgelopen zaterdag een ritje gemaakt in de Hot Rod van Scottie zijn maat (veel te hard en meer slippend dan rijdend rond de blok, foto's volgen), rugby wedstrijd op het scherm gaan kijken met de mannen en wat pinten gaan pakken in de Tuakau Cosmopolitan Club, dit alles was beslist een ervaring.
.Wekelijkse portie ochtendmist
.
In de rapte een nieuw identificatieplaatje en staartregistratie aanbrengen voor de luchtvaartinspectie
.

Stitch op het strand van Port Waikato
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten