zondag 25 juli 2010

Projectjes

Er worden dezer dagen iets meer uren geklopt in het atelier. Gemiddelde aankomst thuis is 19u30. Werk omvat zowel de betaalde jobkes als de speeltjes voor eigen rekening. De eerste week van Sarah & Co hun vertrek was koud en zonning, tweede week warm en nat, derde week warm en wisselend.
Stitch gaat mee naar Drury, mag tijdens de pauze uit de auto om zijn terrein af te bakenen, krijgt zijn dagelijkse wandeling in Tuakau om zijn eten te laten verteren, int weekend een boswandeling en tegen de ochtend mag hij OP het bed (maar meestal blijft hij in zijn box steken en dat is prima).
Sarah & Co hebben het al reuze naar hun zin gehad en ploeteren zich door de drukke agenda. Ook de vrienden en familie zijn zeer enthousiast met hun aanwezigheid. Ik zie ze bijna dagelijks via webcam; de kinderen groeien en Sarah heeft al een zomers kleurtje!
. De Janus CM is door de eerste fase: exterieur. De laatste weken zijn voornamelijk in dit project gekropen.
.
Oude en nieuwe generatie cameraplatform. Het voorste past rond de Duo Discus, het achterste past in de vuilbak!
.
In de rapte een paar vleugelovergangen van de enige NZ'se LS1f copieren terwijl die een jaarkeuring krijgt. De modificatie is van het fabriek, maar nog niet zeker of ik me ga beperkten tot enkel de verlenging van de vluchtboord.
. Ondertussen zoveel onderdelen van de Mini gesleurd dat ze nimeer in de derde slaapkamer geraken. Dringend eens reorganiseren.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten